"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Pro ligové body na Hanou už bez Pospíchala

clanek-pred-zapasem-1983-04-09-sigma-logo-bw-200pxHráči Bohemky zažívají nejkrušnější dny probíhající sezóny a mnozí z nich své kariéry vůbec. Po výsledkovém, ale zejména herním propadáku s Anderlechtem se pokusíme přivézt nějaký ten bodík z Olomouce.

Pohled na tabulku říká, že by to neměl zas až tak těžký úkol - utkají se totiž soupeři z opačných pólů tabulky. Jenže podzimní forma i psychická pohoda jsou pryč a k tomu si přičtěte houževnatého soupeře bojujícího zuby nehty o záchranu. Je tedy nasnadě, že s podzimním výsledkem 4:0 můžeme jen stěží počítat a budeme rádi za jakýkoliv bodový zisk.

Bariéry olomouckého stadionu by každopádně měly praskat ve švech a domácí Sigma půjde do zápasu optimisticky naladěná, jak nás informoval její sekretář Otto Spáčil: "V mužstvu panuje dobrá nálada, přestože se střetává první s posledním! Jedině výhra může vzklíčit naděje na udržení v nejvyšší soutěži. Složení týmu se nebude lišit od zápasu s Duklou na Julisce, pouze Jeglu v útoku zřejmě nahradí Lauda."

Očekávání našeho sekretáře Zdeňka Svobody jsou mnohem umírněnější: "Potřebovali bychom injekci v podobě bodu. Jinými slovy - myslíme na remízu!"

Sestavu Bohemky určí už zase trenér Josef Zadina, nicméně nominace k zápasu by se neměla lišit od složení, ve kterém jsme dohrávali mač s Anderlechtem.

Předpokládané sestavy

Olomouc: Doležílek - Jar. Fiala, Palička, Kučerňák, Vyskočil - Kořínek, Kalvoda, Malík - Jiří Fiala, Lauda, Hajský

Bohemians: Z. Hruška - Jakubec, Prokeš, Marčík,Levý - Chaloupka, Bičovský, Zelenský, Koukal - Čermák, Vl Hruška.

Utkání rozhoduje sudí Dibitanzl, začíná se 10. dubna od 15.30 h.

Ze zápasu vám přineseme tradiční textový živý přenos. Nezapomeňte, že celé jaro můžete tipovat ligové výsledky a deset nejlépe tipujících vyhraje některou z cen!

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit