"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Do Nitry bez Vladimíra Hrušky, ale s Němcem

clanek-pred-zapasem-nitra-bohemians-1982-10-10-loga-bw-250pxPo dvoutýdenní pauze, v níž Bohemka postoupila do druhého kola Poháru UEFA a pětice klokanů nastoupila v Bratislavě v kvalifikačním utkání proti Švédsku, zítra pokračuje liga. Od patnácti hodin nás čeká náročné utkání v Nitře. Samozřejmě se opět můžete těšit na tradiční textový online přenos.

V Nitře se Bohemce bohužel dlouhodobě nedaří. Venku máme s Plastikou velmi podobnou bilanci jakou s Chebem. Od postupu Nitry do ligy jsme na jejím hřišti nedali ani gól a ze tři utkání jsme vytěžili jediný bod za remízu v minulé sezoně.

"Myslíme na remízu," říká otevřeně sekretář Bohemky Zdeněk Svoboda. "Odjíždíme bez Vladimíra Hrušky, který si na tréninku naštípl kůstku na ruce. S blokem v ruce nebudou chybět tři pozorovatelé ze St. Étienne."

Hrušku zastoupí Mičinec a k dispozici je už také další útočník Jaroslav Němec, který kvůli svalovému zranění nastoupil v základní sestavě naposled před měsícem proti Slavii. Přesto se však dostal do nominace k reprezentačnímu utkání se Švédy a v Bratislavě byl připraven, i když nakonec nenastoupil.

Nitra je po šesti kolech jedenáctá s pěti body. Na lídra tabulky si však věří a ve městě panují velká očekávání.

"O zápas je velký zájem," potvrzuje tajemník Plastiky F. Michnica.

Program 7. kola - dnes: 14.30 Sparta - Cheb, zítra: 14.30 Lokomotiva - Prešov, 15.00 Nitra - Bohemians, Olomouc - Slovan, Trnava - Zbrojovka, Inter - Žilina, 17.00 Ostrava - Dukla, Slavia - Vítkovice.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit