"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Hruška havaroval! Chytat bude Borovička

clanek-1982-10-15-hruska-borovicka-bw-250pxNepříjemná událost zasáhla do pohody družstva Bohemians před blížícím se důležitým ligovým duelem proti Baníku Ostrava. Reprezentační brankář Zdeněk Hruška, který v sezoně zatím odchytal všechny zápasy, měl autohavárii. Vyvázl bez vážnějšího zranění, nicméně proti Ostravě zřejmě připraven nebude.

Nedávným smolný zážitek z reprezentačního zápasu proti Švédům, v kterém dostal Zdeněk Hruška dva góly během posledních tří minut, špatné dny Zdeňka Hrušky bohužel neskončily. V týdnu po zápase v Nitře naše brankářská jednička havarovala.

"Zdeněk Hruška měl i s rodinou menší autohavárii. Naštěstí to odnesl jen odřeninami a lehčím šokem," vysvětlil trenér Tomáš Pospíchal.

Pro zápas s Baníkem Ostrava, který čeká Bohemku už zítra, nicméně Hruška nebude k dispozici a poprvé v sezoně ho tak nahradí Vladimír Borovička.

Změna na klíčové pozici přichází v důležité fázi sezony. Po prestižním duelu s Baníkem cestuje Bohemka do St. Etiénne k prvnímu utkání druhého kola Poháru UEFA. Hruškovi se na úvod sezony dařilo. V sedmi ligových a dvou pohárových zápasech inkasoval pouze sedmkrát. Bohemka má však v Borovičkovi náhradníka na vysoké úrovni. Doufejme, že i s ním budou kvalitní výkony Pospíchalova souboru pokračovat.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit