"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Jaro se blíží, Sloup zahájil přípravu

clanek-1983-02-15-jaro-se-blizi-bw-250pxBohemka má jasno o termínech pro úvodní týdny fotbalového jara. Mistrovská sezona začíná už za týden semifinálovým zápasem Českého poháru na Spartě, v rychlém sledu bude následovat start ligy s Chebem a očekávaný střet s Dundee United v Poháru UEFA. Pozitivní je, že s tréninkem začal po zranění kolena záložník Jiří Sloup.

Přes hrozivou bilanci zimní přípravy, která nevídaně zatížila zelenobílou marodku, se mužstvo dává před začátkem sezony dohromady. Jiří Sloup začal s tréninkem a v kabině se už objevil i útočník Jaroslav Němec, který rehabilituje po operaci menisku. U něj se však dá plnohodnotný návrat očekávat až v průběhu jara.

Start sezony se ale blíží. 22. února hraje Bohemka semifinále domácího poháru na Spartě, 26. února začínají ligové odvety v Ďolíčku proti Rudé hvězdě Cheb. 2. března pak přijde očekávaný zápas čtvrtfinále Poháru UEFA proti Dundee United.

Také Československá televize oznámila svůj plán na jaro. Z ligových zápasů Bohemky bude vysílat 2. dubna domácí utkání s Interem Bratislava, 9. května televize zřejmě na českém okruhu odvysílá zápas Bohemky na hřišti Baníku Ostrava.

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit