"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Sólo pro klokany

clanek-1982-11-04-bohemians-logo-bw-190pxNeobvyklý zážitek čeká zítra fanoušky Bohemky. Zimní turnaj Tatry Smíchov pokračuje zápasem Bohemians – ČSSR. A ve v reprezentačním výběru pochopitelně nastoupí řada hráčů z Ďolíčku. Den poté ještě Bohemku čeká zápas s Tatrou Smíchov.

Áčko trenéra Tomáše Pospíchala nastoupí proti béčku, které vede František Havránek. Takhle fanoušci žertují na účet zítřejšího střetu na škváře smíchovské Tatry. Jisté je, že fotbalisté Bohemky budou mít při zápase, který začíná ve 14.15, početní převahu.

V žádném z obou týmů se bohužel neobjeví Vladimír Hruška, Jaroslav Němec a Zdeněk Prokeš, který se přidal na neutěšeně se rozrůstající marodku. Trenér Pospíchal proti reprezentaci dá šanci především náhradníkům, hrát budou například Doležal, Marčík nebo Čížek.

Trenér národního mužstva Havránek se nechal slyšet, že proti Bohemce postaví tým složený většinou z hráčů Dukly a druhý den, kdy reprezentaci čeká střet právě s Duklou, se naopak v jeho výběru objeví víc zelenobílých.

Připomeňme, že pozítří nastoupí Bohemka ve 12 hodin proti Tatře, ve 14.00 čeká vyvolené reprezentanty zápas s Duklou.

 

Komentáře

 
sir Vojtik
+1 #1 sir Vojtik 2013-01-21 22:58
Panejo, to bejvaly doby... I když teď bychom možná tu naši repre taky pěkně prohnali :-*
 

Comments are now closed for this entry