"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Bohemka bez útoku: Zranil se i Mičinec

clanek-1983-01-14-micinec-bw-180pxPohádkový podzim se Bohemce na začátku nového roku rychle proměnil v noční můru. Nepříznivé události na startu přípravy na jarní sezonu nekončí. Dalším zraněným hráčem se stal Tibor Mičinec a situace vršovického útoku začíná být kritická.

Byl to mžik. Náhradní gólman Poštulka šel do skluzu, Tibor Mičinec přes něho přepadl a hned bylo jasné, že tenhle střet nedopadne bez následků. První zprávy hovořily dokonce o zlomenině lopatky kyčelní kosti. Nemocniční vyšetření naštěstí potvrdilo jen silné zhmoždění kyčelního kloubu vyžadující minimálně týdenní klid.

Tibor Mičinec je hned třetím útočníkem, který od začátku ledna během několika dnů vypadl z tréninkového procesu. Vladimír Hruška šel na operaci tříselné kíly a Jaroslava Němce čeká začátkem příštího týdne operace menisku.

A výčet marodů tím bohužel není u konce. Záložníka Jiřího Sloupa, našeho nejlepšího podzimního střelce, trápí ischias, kapitán Přemysl Bičovský měl zase střevní chřipku. Dnes však začal s tréninkem.

"Hrajeme tvrdý, nároční fotbal, tomu musí odpovídat i příprava. Nedá se hrát v tréninku plážově a myslet si, že v zápase to přijde samo," říká k tréninkovému zatížení asistent trenéra Josef Zadina.

Hlavní trenér Tomáš Pospíchal už se zotavil z listopadové operace srdce, pro změnu ho ale přepadla angína. Minulý víkend se už byl podívat na Tatře Smíchov, kde začal tradiční zimní turnaj. V zimě se mu ale znovu vrátily horečky a bolesti v krku, takže musí znovu odpočívat.

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit