"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Bohemka odjíždí do NSR

clanek-1982-11-04-bohemians-logo-bw-190pxNa důležité herní soustředění zítra vyráží fotbalisté Bohemians. V NSR sehrají během následujícího týdne čtyři přípravné zápasy. Marodka posledních dní se naštěstí trochu vyprázdnila, stále však zůstávají doma čtyři opory.

Torzo základní sestavy z podzimu bude mít k dispozici trenér Tomáš Pospíchal na soustředění u našich západních sousedů. S týmem dnes neodjedou Jiří Sloup, kterému lékaři stále tahají vodu z kolene, Vladimír Hruška, jenž se zotavuje po operaci tříselné kýly, Jaroslav Němec, který ještě nezahájil rehabilitaci po operaci menisku, a také Jiří Ondra. Tomu přivodil sparťan Beznoska zlomeninu páté zanártní kosti. Verdikt lékařů? Sádra na měsíc.

Ostatní marodi se nicméně dali dohromady, takže nechybí mezi sedmnácti hráči pro západoněmecký výlet. Během něho čekají Bohemku zápasy s Eintrachtem Braunschweig (12. února), druholigovým Hessen Kassel (13. února), VfB Oldenburg (15. února) a Holstein Kiel (16. února). Pokud vám jména posledních dvou soupeřů moc neříkají, jedná se o členy severní skupiny amatérské ligy NSR.

Ihned po návratu už se Bohemka začne připravovat na semifinále Českého poháru na Spartě, které se bude hrát 22. února.

S Bohemkou do NSR jede následující kádr: Zdeněk Hruška, Borovička, Bičovský, Čermák, Doležal, Hrabovský, Chaloupka, Jakubec, Koukal, Levý, Marčík, Mičinec, Novák, Pavlov, Prokeš, Příložný, Zelenský.

 

Komentáře

 
Tomáš Skácel
0 #1 Tomáš Skácel 2020-05-10 22:33
Zápasy se neodehrály kvůli sněhové kalamitě !
 

Comments are now closed for this entry