"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Bohemka zahájila přípravu, hned se zranil Vladimír Hruška

clanek-1983-01-03-hruska-bw-250pxNový rok je tady a podzimní půlmistři se opět zapojili do přípravy. Trénink na jarní část sezony však nezačal bez problémů. Hned z první tréninkové jednotky po Silvestru odkulhal útočník Vladimír Hruška.

Ani ne do konce února budeme čekat na první mistrovský zápas Bohemky v jarní části. Nejdřív přijde semifinálový duel Českého poháru na Spartě, potom první zápas ligy a 2. března už Bohemka přivítá skotské Dundee United ve čtvrtfinále Poháru UEFA. Proto se klokani do přípravy pustili zhurta. Hned se však objevil první problém.

Útočník Vladimír Hruška, autor dohromady čtyř podzimních gólů, se na prvním tréninku zranil a do kabiny odkulhal. Zatím není zcela jasné, jaké povahy jsou jeho potíže. Hruška si ale stěžuje na bolest v oblasti třísel.

Bohemka plánuje, že letošní zimní přípravu stráví většinou v domácích podmínkách. Zúčastní se tradičního zimního turnaje na Tatře Smíchov a čeká ji také několik soustředění ve sportovním centru v Nymburce. V únoru se tým zřejmě vydá na sérii přátelských zápasů do NSR.

Oproti podzimní sestavě se v klubu neudálo mnoho změn. Nejvýznamnější posilou je návrat útočníka Petara Nováka, který na podzim hostoval v druholigových Teplicích.

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit