"Věnováno památce Miroslava Bičíka, Jiřího Steinbrocha, Lukáše Přibyla a dalších..."

Konec na Tatře: K jistotě scházel bod

clanek-1982-11-04-bohemians-logo-bw-190pxDvěma remízami ukončili fotbalisté Bohemians letošní účinkování na zimním turnaji Tatry Smíchov. Včera se Spartou skončil zápas 1:1, když za Bohemku skóroval Stanislav Levý z trestného kopu. Dnes klokani hráli 0:0 s Duklou, v tabulce zimní ligy jsou první, ale jistotu celkového vítězství ještě nemají.

Dva prestižní duely s ligovými soupeři Bohemce titul zimního krále nepřinesly. V tabulce se před ni ještě může dostat reprezentační výběr, pokud v závěrečném utkání turnaje výrazně porazí Spartu.

V obou duelech bylo znát, že mužstva nastoupila z plného tréninku. Především ve včerejším utkání se Spartou chyběla rychlost a lehkost. Sparta se dostala do vedení čtvrthodiny před koncem gólem dorostence Skuhravého, Bohemka ale ještě stihla vyrovnat, když brankáře Kováče z trestného kopu překvapil Stanislav Levý.

Dnes proti Dukle se hrálo ve svižném tempu, ale gól nepadl. Dukle chyběli Vízek, Kapko i Rada, Bohemka nemohla postavit hned řadu zraněných. Vojáci měli víc šancí. Před půlí šel Váňa sám na Hrušku, ale přestřelil. V druhém poločase Čabala nedosáhl na Křížův centr. Bohemka mohla rozhodnout devět minut před koncem, po rohovém kopu ale Fiala vykopl míč z brankové čáry.

Králem hřiště byl opět Bičovský, z nováčků zaujal v obraně Krupka.

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit